Toimitusehdot

Nämä yleiset toimitusehdot sisältävät kauppa.luurituki.fi -verkkokauppaa koskevat toimitus- ja sopimusehdot.

Verkkokauppa on tarkoitettu yrityksille ja yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Veroerittely näkyy ostoskorissa, tilausvahvistuksessa ja lähetteessä. kauppa.luurituki.fi verkkokaupan pitämä asiakasrekisteri on luottamuksellinen. Tilauksen yhteydessä tilaajan on ilmoitettava nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Tilaus on sitova tilaajan saatua tilausvahvistuksen.

1 Palveluntarjoaja ja verkkokaupan ylläpitäjä

kauppa.luurituki.fi -verkkokaupan ylläpitäjä on NIKOWARE , Y-tunnus 3093895-6.

2 Palvelun käyttäjä

Palvelun käyttäjää kutsutaan Asiakkaaksi. Palvelun voi tilata ilman rekisteröintiä, mutta tilauksen yhteydessä vaadimme Asiakkaalta tietoja tilauksen toimitusta ja mahdollista asiakaspalvelua varten. Nämä toimitusehdot koskevat kaikkia Asiakkaita, olivat ne yritys-, yhteisö- tai kuluttaja-asiakkaita.
Hyväksymällä nämä ehdot hyväksyt, että tietojasi säilytetään verkkokaupan asiakasrekisterissä ja käytetään tilauksen toimituksessa.
Lisää asiakasrekisteristä ja tietosuojasta voit lukea rekisteriseloste-sivulta.

3 Maksut ja hinnat

Palvelun käytöstä peritään kohtuullinen, kulloinkin voimassaoleva korvaus, joka on merkitty tuotteen yhteyteen. Huomaa, että tuotteen eri versioiden hinnat voivat olla erilaiset versiosta riippuen. Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa hintoja vapaasti.

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo/Danske Bank, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken, sekä luottokortit.

3.1 Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, NIKOWARE
toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja
lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle.

kauppa.luurituki.fi toimii tuotteen myyjänä ja kauppa
syntyy asiakkaan ja kauppa.luurituki.fi:n välille. Myyjän vastuulla
ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Checkout Finland Oy on maksun saaja sekä välittäjä.

Checkout Finland Oy, y-tunnus: 2196606-6

Postiosoite: Hämeenkatu 6 B 33100 Tampere

Käyntiosoite: Hämeenkatu 6 A, 5. kerros

Sähköpösti: asiakaspalvelu@checkout.fi


Puh. 0800 552 010

Asiakaspalvelumme auttaa ma–pe 8–21 ja la–su 8–16. Arkipyhät suljettu.

3.2 Maksut verkkopankkien välityksellä

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Checkout Finland Oy (2196606-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

4 Toimitus, omistusoikeus ja vaaranvastuu

4.1 Tuotteiden toimitus

Toimituskulut ilmoitetaan tilauksen yhteydessä. kauppa.luurituki.fii pidättää oikeuden muuttaa toimituskulujen määrää tarvittaessa. Muutoksista kerrotaan aina Asiakkaalle selkeästi. Verkkopalvelusta tilatessa toimitus tapahtuu aina postitse. Tuotteet toimitetaan kohtuullisessa ajassa, joka on normaalisti noin 1-3 arkipäivässä tilauksen vastaanottamisesta. Kaikki myytävät tuotteet löytyvät suoraan Suomen varastosta.

Mikäli emme esimerkiksi varastokirjanpitovirheen vuoksi pysty toimittamaan tuotetta heti, tarjoamme hyvitystä tai korvaavaa tuotetta.
Ilmoitamme tapauksista aina tilaajalle erikseen sähköpostitse, soittamalla tai tekstiviestillä.

Mikäli tilaukseen sisältyy useampia tuotteita, Palveluntarjoajalla on oikeus toimittaa tuotteet useammassa kuin yhdessä toimituksessa.

Toimitamme tuotelähetyksiä ainoastaan Suomeen.

4.1.1 Omistusoikeus ja vaaranvastuu

Tuotteiden omistusoikeus siirtyy Asiakkaalle heti sopimuksen teon jälkeen. Tuotteen vaaranvastuu siirtyy Asiakkaalle, kun Asiakas on saanut tuotteen hallintaansa (esimerkiksi kuittaamalla sen postista).

Mikäli tuote on vahingoittunut kuljetuksen aikana, on siitä ilmoitettava välittömästi asiakaspalveluun, kuitenkin 5 vuorokauden kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

4.1.2 Ylivoimainen Este

Ylivoimainen este (force majeure), kuten työsulku, lakko, sairastuminen, konerikko tai muu vastaava palveluntarjoajasta riippumaton ylivoimainen este vapauttaa noudattamasta toimitusehdoissa olevaa toimitusaikaa. Asiakkaalla ei ole tälläisessä tapauksessa oikeutta vaatia korvausta pidentyneestä toimitusajasta.

5 Vaihto- ja palautus & REKLAMOINTI

Palveluntarjoaja myöntää tuotteilleen 14 päivän palautusoikeuden. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Jos tuote on vaurioitunut muun kuin asiakkaan toimesta, korvaa verkkokaupamme uuden tuotteen tilalle tai tilauksessa olevan loppusumman takaisin asiakkaalle.

Mikäli tuote on toimiva ja asiakkaan tilauksen mukainen, asiakas kustantaa postikulut molempiin suuntiin. Mikäli tuote ei ole toimiva tai asiakkaan tilauksen mukainen, kauppa.luurituki.fi kustantaa postikulut molempiin suuntiin.

Virheellisestä toimituksesta, viallisesta tuotteesta tai mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, on Asiakkaan tehtävä ilmoitus viipymättä osoitteeseen asiakaspalvelu@luurituki.fi tai ottamalla yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta.

Jos tuotteesi vaatii reklamointia, niin täytä reklamaatiolomake tästä mahdollista rahan palautusta tai tuotteen vaihtoa varten. Maksunpalautukset tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.

Palautusoikeus ei koske: 
  • Toiveen mukaan tilattua/muutettua tuotetta
  • Hygieniatuotteet, joiden pakkaus on avattu (mm. in-ear-laitteet kuten kuulokkeet)

6 Takuu ja virhevastuu

6.1 Tuotteiden takuu

Takuu määräytyy valmistajan määrittelemien takuuehtojen mukaisesti.

6.2 Virhevastuu

Palveluntarjoaja ei vastaa mahdollisista palvelun, tuotteiden tai aineistojen virheellisyyksistä tai niistä johtuvista seurauksista. Palveluntarjoaja ei myöskään vastaa mistään välittömistä, eikä välillisistä vahingoista tai haitoista, jotka johtuvat esimerkiksi siitä, että Palvelu, tuote tai aineisto ei vastaa Asiakkaan tarpeita tai tavoitteita.

Palveluntarjoajan vastuu tehdystä tilauksesta rajoittuu aina sopimuksen purkamiseen ja mahdollisesti etukäteen maksettujen suoritusten palauttamiseen.

7 Muutokset

Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa näitä ehtoja yksipuolisesti. Käyttäjä hyväksyy palvelun kulloinkin voimassaolevat ehdot käyttäessään palvelua.

8 YHTEYSTIEDOT & REKLAMAATIO

NIKOWARE
Y-tunnus: 3093895-6
Sähköposti: asiakaspalvelu@luurituki.fi
Postiosoite: Siilitie 9 B 18, 00800 Helsinki